Coach Circle

Flash banners

Er zijn talloze soorten banners ieder heeft zijn eigen kenmerken en afmetingen. De bedoeling van banners is dat erop geklikt wordt, zodat er naar de pagina gegaan wordt. Verschillende pagina's vereisen dan ook verschillende soorten banners. Een banner voor een kinderspeeltje ziet er natuurlijk anders uit dan een banner voor een gokwebsite. Er zijn dan ook talloze soorten banners die naar jouw wens aangepast kunnen worden. Zo zijn er bijvoorbeeld jpg banners en flash banners. De jpg banner is een vrij simpele banner. De banner bestaat uit stil staande afbeelding en kan aangekleed worden met verschillende teksten, symbolen, foto's en gradients. Ze springen echter niet echt in het oog omdat ze statisch zijn, dus daarom wordt er vaak gekozen voor een flash banner.

Banner in Flash

Flash banners hebben, in tegenstelling tot ene JPG banner, het kenmerk om te bewegen. Ook deze kunnen voorzien worden van teksten, symbolen, foto's en gradients. Het maken van Flash banners is vrij lastig, maar ze geven wel een groot resultaat! Flash banners kunnen, doordat ze bewegen meer informatie bevatten en het visueel weergeven. Doordat ze bewegen springen ze wel in het ook, wat ervoor zorgt dat ze goed gezien worden!

Voordelen Flash banners

Het gebruik van flash banners heeft vier belangrijke kenmerken. Zo zorgt het bewegelijke voor een hogere click through rate, er klikken dus meer bezoekers op de banner wat ervoor zorgt dat er meer bereikt wordt. Flash banners hebben kleinere bestandsgrootte omdat er gebruik wordt gemaakt van vector bestanden. Daarbij krijgt de website een professioneel uiterlijk wat direct meer vertrouwen wekt bij de bezoekers.
 

Terug